m-am mutat

pentru că acei de la google sunt nerușinați și mi-ai blocat blogul pentru mai mult de o săptămână eu m-am mutat de aici

în 3-2-1 vei fi rederecționat spre blogul nou

marți, 30 noiembrie 2010

da şi? gata jăli mare? ( #vot28 ?)ieri, toată reţeaua mea virtuală de prieteni era plină de depresie
oameni extrem de disperaţi
indignaţi
supăraţi

tineri (viitorul ţării?) care afirmă că moldovenii îs o naţiune de idioţi, de impertenenţi care continuă să calce pe aceiaşi greblă
am fost 1-2 ori la omerici sau evrope şi acum naștem aur pe gură?
da mai duceţi-vă nahui naibii domnilor experţi
40% din populaţia Moldovei o faceţi idoţi? da câţi dintre voi îşi pun întrebarea ce cred aceşti 4 din 10 despre voi? ha?

poate ar fi cazul să realizăm că Europa-România nu sună atrăgător pentru toţi
matincă ar fi şi momentul să ne dăm seama că opţiunea acestei "minorităţi" care reprezintă 40% nu este doar a pensionarilor, dar a unei bucăţi consistente a populației
şi atunci? ce putem oferi elevaţii de noi, ca ei să îşi schimbe viziunea? eu idee nu am

fraza anului: am votat ca niciodată, dar rezultatul a ieşit ca întodeauna

sursa imagine

31 de comentarii:

 1. acum toata lumea are blog si isi da cu parerea in stinga si in dreapta, e dreptul lor la libera exprimare dar totusi e bine sa gindesti inainte sa scrii niste aberatii, in Moldova nu-s 40% minoritati sunt 40% babe si oameni care nu stiu cei cu ei...

  RăspundețiȘtergere
 2. 40% din 60% care s-o arătat la vot, așa că nu 4 din 10 da' numa' vre-o 2 și oleacă :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Domnule Nicolae Prostu...of...ma ierti, Postu...mai intai de toate invata-te macar sa scrii corect, mai apoi sa mai si spui ceva...

  RăspundețiȘtergere
 4. poate si ai dreptate.. insa fault-ul nu-i a oamenilor ca nu au votat cum trebu, ci al aliantei ca nu au putut sa-i convinga ca ei sunt mai buni.. au avut o sansa.. dar au ratat-o.. mie ultimul timp, vazind cum se destrama, des i-mi venea in minte o vorba de-a lui tatneo:
  ..о датэ веде нашул пизда щиней..

  Dorin

  RăspundețiȘtergere
 5. In loc sa ii aperi pe cei manipulati si slab informati , mai bine ai informa obiectiv. Slab ....

  RăspundețiȘtergere
 6. @Mircea interpretezi greşit, 40% nu sunt nici minorităţi, nici babe, 40% sunt o parte considerabilă a societăţii

  @Dan 60% au ieşit la vot, restul nu s-au pronunţat, deci nu se condisderă oameni cu voce

  @Dorin Alianţa i-a convins pe cei pentur care argumentele lor erau viabile, cei neconvinşi de alianţă au votat PCRM, avem 2 opţiuni politice în ţară

  dragi anonimi, dacă nu aveţi nimic a spune mai bine tăceţi, că mai mult tolc e :) anume din cauza unora ca voi şi se polarizează societatea, se dezbină şi stăm în criză politică de 2 ani

  RăspundețiȘtergere
 7. nu văd în postul dat nici o concluzie, nici o soluție, nici o afirmație care să fie adevărată după părerea mea...

  mai pe scurt i-ai trimis na... și gata.

  PS: da, tinerii spun că moldovenii îs idioți și au dreptate, și sunt o sumedenie de motive pentru asta pe care n-am să mă apuc acum să le enumăr...

  RăspundețiȘtergere
 8. nu văd în comentariul tău
  nici o soluție, nici o afirmație care să fie adevărată după părerea mea

  P.S. sunt o sumedenie de motive din care poţi să faci pe oricine idiot, dar nu mă apuc acum să le enumăr

  RăspundețiȘtergere
 9. de fapt este menţionat corect....
  cine şi ce a făcut p/u a demonstra că trebuie procedat altfel!?
  în agitaţii am auzit doar reproşuri..ce sincer imi insufla o neîncredere în liderii politici fie din AIE fie opoziţie...
  AIE nu au arătat timp de un an că se rezolva ceva...şi discutînd cu persoane din diferite domenii a fost menţionat ca legile către au fost elaborate în aceasta perioada sunt cel puţin neraţionale!
  deci a cui e vina...a poporului ce crede în aceea ce vede sau liderilor care nu pot demonstra o integritate??

  RăspundețiȘtergere
 10. Nicolae ce legatura are dezbinarea sociala aici, cu cetatenii de pe la sate care nu au nici elemantrul de cultura politica, cind sunt intrebati pentru ce ies la vot , idee nu au pentru ce voteaza sau nici nu stiu cine e presedintele sau prim ministru tarii - niste vite indiferente si lipsite de initiativa sociala. Ce legatura are dezbinarea societatii , sau tu vrei sa spui ca electoratul comunistilor nus astia dar acei care oraganizeaza traininguri la Orange ?

  RăspundețiȘtergere
 11. Sa dai vina pe electorat, este cum ai spune ca spectatorii sunt prosti ca fotbalistii joaca rau. Fiecare spectator are dreptul sa isi aleaga echipa favorita cu care sa tina. AIE sa joace frumos si profesionist si vor avea si spectatori.

  Chiar daca au fost umiliti spectatorii Realului nu vor trece la Barcelona))), asa si cei ce voteaza comunistii, oricat de rau ne le este continua sa o faca.

  Solutia este in atragerea unor spectatori noi, 40% mai sunt inca acolo...un joc calitativ ii va atrage, nu pe toti ...ca nu la toti le place fotbalul...dar o parte tot o sa vina macar pentru berea si rasarita de la meci))

  RăspundețiȘtergere
 12. Si mai este ceva...citi dintre voi stiti de echipa Nottingam Forrest? Stiti ca au cistigat Liga Campionilor? Citiva poate si stiti...asa si cu comicii, vor deveni istorie in curind, vor retrograda in Liga B, si vor ramane cu putini spectatori, doar daca vor fi echipe mai bune care sa castige cupe prin joc calitativ.

  RăspundețiȘtergere
 13. Si inca un comentariu daca se poate))) da..Barcelona si Real sunt rivale de moarte, dar cind e vorba de nationala Spaniei, toti joaca cot la cot pentru succesul comun.

  Cand o sa incepem sa vedem tara ca o echipa, atunci si succesele vor veni (*vezi tara ce este campiona mondiala in 2010 ;)

  RăspundețiȘtergere
 14. eu ştiu de Nottingham Forrest
  şi da avem nevoie de selecţionată

  RăspundețiȘtergere
 15. Saracul Eugeniu.. pentru el viata e un joc de fotbal! In logica asta, din pacate, Moldova si-a dat un mare autogol :( Deocamdata, au trecut 20 de ani de la destramarea URSS si pcrm ramane principalul partid din basarabia.

  RăspundețiȘtergere
 16. "...40% din populaţia Moldovei o faceţi idoţi? da câţi dintre voi îşi pun întrebarea ce cred aceşti 4 din 10 despre voi? ha?..." - argument de Paris Hilton. Nicolae sunt sigur ca puteti fi mai convingator !

  Este o reactie absolut normala pentru ei, au sperat, s-au implicat dar накрылось тазом si acum isi plang de mila, cautand the culprits...

  Intr-o singura privinta sunt de acord cu ei, poporul e intr-adevar idiot, cel putin acei 40% si finisez cu un quote pentru dvs :

  За здравый смысл у нас принимается мнение большинства ce-i obviously absurd !

  Si un link на десерт :

  In Politics, Sometimes The Facts Don't Matter...

  RăspundețiȘtergere
 17. măi! da cine v-a spus că eu vin cu super argumente aici? eu vin cu emoţie la emoţie

  RăspundețiȘtergere
 18. şi nu e bine dacă eşti cuprins de tristeţe să îi faci pe toţi dalbeni, asta e tactică Hitler deja :) începem deportările?

  RăspundețiȘtergere
 19. Nu incepem nimic, doar incercăm să nu facem din toleranţă şi политкорректность un cult doar de dragul ca să nu-i ofensăm pe nişte boşorogi senili şi nişte быдляк din provincie...

  RăspundețiȘtergere
 20. Opinia ta, pe care nu neaparat o împãrtãsesc
  Cum zicea un presedinte: oamenii simpli nu is bîdlo, si e vina noastrã(a întregii societãti)cã au ajuns acolo unde sunt
  Iar multitudinea de opinii si atitudini este democratia cu care vrem sã ne batem în chept dar nu prea ne iese

  RăspundețiȘtergere
 21. Nicolae, poate lasam procedeele astea de copii cu generalizari "oamenii simpli" "vina noastra"...

  Fiecare se afla acolo unde merita a fi si nu-i vina nimanui, ba mai mult , daca vor sa ramana acolo, vorba ta, este alegerea lor...

  Iar presedintele la care te-ai referit same быдло ca şi ei, dar asta nu-l face ущербный in some way pentru interesul national. Si inca o chestie - pe planeta asta грёбаная никто никому ничего не должен asa ca apucaturile de martiri si Messiah de dorit sa le lasam altor voluntari...

  RăspundețiȘtergere
 22. Procedee de copii si generalizãri(?)-eu m-am referit la oameni concreti. Martiri? Messiah?
  Nu serios, iti pare ca opinia ta este cea supremã? Si restul suferã de vreo formã de incompetentã apropiatã de idiotism?

  Dacã încerci sã mã convingi de ceva-no use. Punctul tãu de vedere l-am înteles, dar nu îl împãrtãsesc. Mai ales cã daca nimeni nimãnui nu îi este dator cu nimic, de ce acei pe care tu îi numesti cu înversunare bâdlo ar vota la fel ca tine?

  RăspundețiȘtergere
 23. @Eugen, +1!

  @Larry, spui: "doar incercăm să nu facem din toleranţă şi политкорректность un cult doar de dragul ca să nu-i ofensăm pe nişte boşorogi senili şi nişte быдляк din provincie..."

  Principial cred că nu se discută în aşa cazuri IQ-ul "boşorogilor senili şi быдляк"-ului care votează ceea ce le abate. hsn.

  Se discută o atitudine a unor indivizi cu nasul pe sus care au aşteptări aiurite şi apoi toţi îs răi. Aşa atitudine, dacă o au mulţi, devine periculoasă. Dacă atitudinea asta este crescută - ei pot ajunge destul de repede la "fiecare, acolo unde merită a fi" şi este. Ceva de genul "a, eşti contra - nahren s pleaja". Eşti de acord cu asta?

  RăspundețiȘtergere
 24. Da, sunt de acord ca de la niste atitudini puerile pana la actiuni concrete sunt ani lumina distanta, nu inteleg altceva - de unde acest obicei mesopotamian de a-l face pe Avocatul Poporului ?!

  Rezultatele scrutinului asta nu-i un banal "Europa-România nu sună atrăgător pentru toţi", lucrurile stau cu mult mai deep , da nu politologie de bucatarie...

  My last comment.

  RăspundețiȘtergere
 25. stau mai deep.
  câți privesc mai deep?

  eu sunt poporul.

  RăspundețiȘtergere
 26. "de unde acest obicei mesopotamian"

  @Larry, cât am fost student am trăit ~14 ani pe la cămine. Acolo, dacă nu frecai boturile vecinilor care ahiuau în petreceri câte o săptămână la rând da nu 3 zile maximum cum era palojeno, a II-a săptămână se mai adăugau druji şi era târziu.

  De fapt cam da, în cazul acesta aduce a avocat al poporului.

  RăspundețiȘtergere
 27. "de unde acest obicei mesopotamian"

  @Larry, cât am fost student am trăit ~14 ani pe la cămine. Acolo, dacă nu frecai boturile vecinilor care ahiuau în petreceri câte o săptămână la rând da nu 3 zile maximum cum era palojeno, a II-a săptămână se mai adăugau druji şi era târziu.

  De fapt cam da, în cazul acesta aduce a avocat al poporului.

  RăspundețiȘtergere
 28. @Eugen, +1!

  @Larry, spui: "doar incercăm să nu facem din toleranţă şi политкорректность un cult doar de dragul ca să nu-i ofensăm pe nişte boşorogi senili şi nişte быдляк din provincie..."

  Principial cred că nu se discută în aşa cazuri IQ-ul "boşorogilor senili şi быдляк"-ului care votează ceea ce le abate. hsn.

  Se discută o atitudine a unor indivizi cu nasul pe sus care au aşteptări aiurite şi apoi toţi îs răi. Aşa atitudine, dacă o au mulţi, devine periculoasă. Dacă atitudinea asta este crescută - ei pot ajunge destul de repede la "fiecare, acolo unde merită a fi" şi este. Ceva de genul "a, eşti contra - nahren s pleaja". Eşti de acord cu asta?

  RăspundețiȘtergere
 29. Nu incepem nimic, doar incercăm să nu facem din toleranţă şi политкорректность un cult doar de dragul ca să nu-i ofensăm pe nişte boşorogi senili şi nişte быдляк din provincie...

  RăspundețiȘtergere
 30. Hello this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if
  you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!
  Stop by my web-site ; GFI Norte

  RăspundețiȘtergere

text © Nicolae Apostu