m-am mutat

pentru că acei de la google sunt nerușinați și mi-ai blocat blogul pentru mai mult de o săptămână eu m-am mutat de aici

în 3-2-1 vei fi rederecționat spre blogul nou

miercuri, 15 decembrie 2010

consultarea societăţii civile în privinţa sexului...povestit pentru copii



să începem cu: fricile noastre de ieri au fost spulberate, în Moldova continuă să existe sex
şi cartea va continua să se vândă, probabil vor fi nevoiţi producătorii să mai tipărească un tiraj(mai mare)pentru că pe rafturi nu prea a rămas nimic

azi am fost alături de Victoria, Oleg şi Vitalie+multă lume importantă din societatea civilă invitaţi la consultaţii(?)pe tema cărţii controversate
consultaţii?-mă întreb, pentru că în esenţă problema a fost decisă (deja?)

trecând pestea partea de emoţii, întârzieri şi discuţii pe alături, câteva judecăţi la rece

1. Primul Ministru nu a fost la această întâlnire-asta deja bucură pentru că în esenţă asta nu e "treaba lui", deci presupun că se ocupa de chestii mai relevante pentru poziţia sa. Convorbirea era între 2 consilieri a ministrului, reprezentatul MAI reprezentatul "Agenţiei Naţionale de Protecţie a Moravurilor"(aşa parcă) şi cei invitaţi. Convorbire dealtfel foarte "simpatică" şi "respectuasă", cu argumente bine puse la punct şi o încercare de a aduce clarificări. Dar iarăşi, nu soluţii în cazul dat, pentru că problema deja e soluţionată
2. Cum am mai zis-sex este în Moldova, adica cartea se vinde "Aceasta poate fi comercializată, doar că există anumite restricții: cartea nu poate fi vândută persoanelor care nu au atins vârsta de 18 ani, se vinde în ambalaj închis, iar părinții sunt cei care decid dacă folosesc sau nu în educarea copiilor acest manual"
3. Problema a ajuns la Guvern la sesizarea Mitropoliei
4. O agenţie subordonată Guvernului a dat de 2(!!!!)ori aviz pozitiv la această carte şi totuşi Primul Ministru s-a exprimat în termeni "violenţi" şi de interdicţie despre aceasta. Iaca aici marele WTF??
5. Peste noapte s-a clarificat o situaţie care se examinează din ocotombrie de MAI....

concluziile s-au lăsat trase, sunt clare pentru toţi fără să le enunţ aici
vedem încotro mergem...

în loc de PS

10 comentarii:

  1. ap şi-i acolo n loc de P.S.?
    "Sexul povestit celor mici Reload"?

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar vedem unde mergem! Oamenii fac sex de la facearea pamantului, nu erau carti, dar oamenii faceau sex si cunoasteau cum trebuie sa-si educe copii. Ce destept sa gasit sa faca aceasta carte si sa ne invete cum sa educam copii. Dupa mine, copii trebuie sa fie educati in spiritul ortodox si doar atunci nu vom avea viol, SIDA, familie dispartite, homosexualism, avort, copii lasati de mamici de 15-18 ani.

    RăspundețiȘtergere
  3. o, da..oamenii stiu multe alte lucruri interesante, pot scrie, citi, găti, desena...dar uite ca se gasesc destepti din astia care zic ca se pricep mai bine decat restul si vin sa-i invete.
    Dar violuri, boli sexual transmisibile, homosexualism si mame minore au existat intotdeauna.Nu informatia a generat fenomenele.

    RăspundețiȘtergere
  4. O carte promovata de homosexuali, daca crezi ca ai ce invata de la ei despre sex, promoveaz-o.

    RăspundețiȘtergere
  5. probe?
    demostrații?
    eu am prieteni homosexuali, și am băut cu ei dintr-o cană ceai, sunt homosexual și eu?

    RăspundețiȘtergere
  6. o, da..oamenii stiu multe alte lucruri interesante, pot scrie, citi, găti, desena...dar uite ca se gasesc destepti din astia care zic ca se pricep mai bine decat restul si vin sa-i invete.
    Dar violuri, boli sexual transmisibile, homosexualism si mame minore au existat intotdeauna.Nu informatia a generat fenomenele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar vedem unde mergem! Oamenii fac sex de la facearea pamantului, nu erau carti, dar oamenii faceau sex si cunoasteau cum trebuie sa-si educe copii. Ce destept sa gasit sa faca aceasta carte si sa ne invete cum sa educam copii. Dupa mine, copii trebuie sa fie educati in spiritul ortodox si doar atunci nu vom avea viol, SIDA, familie dispartite, homosexualism, avort, copii lasati de mamici de 15-18 ani.

    RăspundețiȘtergere

text © Nicolae Apostu