m-am mutat

pentru că acei de la google sunt nerușinați și mi-ai blocat blogul pentru mai mult de o săptămână eu m-am mutat de aici

în 3-2-1 vei fi rederecționat spre blogul nou

miercuri, 22 septembrie 2010

Teorie + Practica + Acţiune = Succescâţi dintre noi au aplicat ceea ce învaţă la facultate în practică
eu ştiu oameni de la finanţe care nu pot îndeplini un cec când merg la bancă, despre ce să mai vorbim?

câţi dintre voi ar avea curaju să coordoneze o companie internaţională timp de 3 ani şi să ia decizii la nivel strategic? dacă ar fi aşa ceva când eram eu stundet cu siguranţă mi-aş fi încercat forţele şi aş fi aplicat

extras:
Pentru prima dată în Republica Moldova va avea loc Campionatul Studenţesc de Management BusinessArena. Este un proiect unic pentru că oferă stundeţilor posibilitatea de a-şi încerca puterile în a lua decizii manageriale folosind cunoştinţele teoretice obţinute la facultate. Proiectul va dura o lună şi jumătate în care studenţii de la facultăţile cu profil economic, grupaţi în echipe a câte 5 membri, vor coordona câte o companie internaţională pe o perioadă de 3 ani virtuali. Asigurarea unei competiţii cinstite se va face datorită folosirii unei platforme on-line care se bucură de succes în rândul companiilor de consultanţă în management şi dezvoltarea organizaţională la nivel mondial. Participanţii vor primi consultanţă şi feedback de la trainerii proiectului dar şi de la invitaţii speciali din companiile de consultanţă din ţara noastră.
o iniţiativă care îmi pare extrem de necesară şi binevenită(revoluţionară şi şocantă?) pe piaţa educaţională din Moldova.

8 comentarii:

 1. Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea "Parteneri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul "jocuri noi"

  P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

  alina2006sm@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 2. mda, dacă sincer ştiam doar de formula teorie+practică=succes dar inclusiv acţiune - mi-a plăcut. bravo!

  RăspundețiȘtergere
 3. merci. nu e chiar a mea-a mea
  dar a echipei noastre

  RăspundețiȘtergere
 4. îmi plac mie aşa iniţiative ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. mda, dacă sincer ştiam doar de formula teorie+practică=succes dar inclusiv acţiune - mi-a plăcut. bravo!

  RăspundețiȘtergere

text © Nicolae Apostu