m-am mutat

pentru că acei de la google sunt nerușinați și mi-ai blocat blogul pentru mai mult de o săptămână eu m-am mutat de aici

în 3-2-1 vei fi rederecționat spre blogul nou

luni, 13 februarie 2012

rușinică


Nu pune mâna acolo! Auzea orice Mărioară sau Ionel care din cauza igienii isuficiente avea mâncărimi în zona intimă. Așa ne-a educat URSS: "acolo" e rușinica. Despre "acolo" nu se vorbește, nu se gândește iar tot ce e legat de "acolo" e murdar și indecent. Fu! Beak!

Frigiditate, trist, dar cam spre asta duce. Încă impotență. Când în societate e mai acceptabil să vorbești despre cum am băut ieri cu băieții, decât despre problemele cu Mărioara, e mai simplu și ușor de băut decât să te adresezi la specialist.

Avem o societate crispată din punct de vedere sexual. Sexul oral e ceva murdar, ni-o tragem ca să ne înmulțim sau pentru bifă. Ian intrați în orice instituție și întrebați câte femei se consideră fericite pe plan personal? Bărbații nu-i întrbați. Că ei de "asta" nu vorbesc, când erau Ionei micuți li s-a spus că dacă pui mâna acolo îți crește păr în palmă.


Post inspirat de interacțiune cu femei ușor peste 40 dar foaaarte nesatisfăcute

sursa imagine

5 comentarii:

  1. în toate e nevoie de măsură! şi la fel cum înainte (ca şi acum, de fapt) era tabu.. acum devine invers, şi prea se "destrăbălează" lumea.. cu sau fără perdele trase.. ceea ce, IMHo, tot nu e bine, deloc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Femeile de 40 sunt adevaratele femei ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. yi spam da nia te tine <3

    RăspundețiȘtergere
  4. ni-o tragem ca pentru bifă, deci aici nu suntem crispați sau stînjeniți de sex? :D

    RăspundețiȘtergere

text © Nicolae Apostu