m-am mutat

pentru că acei de la google sunt nerușinați și mi-ai blocat blogul pentru mai mult de o săptămână eu m-am mutat de aici

în 3-2-1 vei fi rederecționat spre blogul nou

joi, 16 aprilie 2009

Imagine?


voila...inca o repercusiune a celor intamplate
intrebati orice tanar intre 18 si 25 de ani cat de mare incredere el/ea are in politie? si daca macar unul va da un procentaj peste 0% eu voi fi socat!
astazi mi-am dat seama ca avem mai mult reprezentanti ai fortelor de ordine in strazi, si ca primesc mai mult ca oricand priviri pline de ura si dispret. si asa la noi in tara a fi polititst nu era ceva straluce, darmite azi, dupa cel putin 3 omoruri de care ei sunt invinuti. si nu conteaza cine le-a savarsit SIS-ul, Scut-ul, Fugerul or orice alta structura aferenta MAI-ului, concluzia e aceiasi: mai bine ma las impuscat in picior decat sa apelez la ajutorul lor.
e pacat ca asa se intampla, dar si-au sapat singuri groapa, cu zel si starutinta pentru guvernare...care ii trage pe toti in acelasi mormant, fara incercare de a gandi. pe de o parte imi dau seama ca nu e bine sa ii pui pe toti in aceiasi barca, dar cand ma gandesc ca oricare dintre ei putea fi acel care lovea in unul din colegii mei care nici nu se putea apara, avand catuse pe maini... mai bine las impuscat in picior decat sa apelez la ajutorul lor.
scopul guvernarii si a politiei este sa protejeze cetatenii statului, fie si de ei insasi, atunci cand legea e incalcata de cei ce trebuie sa o pastreze survine haosul, care este si va fi pedepsit in timp

pace tuturor

over and out

2 comentarii:

  1. Scuze pentru superficialitate si mersic pentru interventia de al Cristi Patrasconiu.

    O sa treaca si nenorocirea asta. Dar nu de la sine. E de lucru.

    Sarbatori Fericite,
    ca s-apropie.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ai de ce sa-ti ceri scuze, multumesc pentru suport si atitudine, pentru noi aici conteaza ft mult o medietizare corecta

    RăspundețiȘtergere

text © Nicolae Apostu