m-am mutat

pentru că acei de la google sunt nerușinați și mi-ai blocat blogul pentru mai mult de o săptămână eu m-am mutat de aici

în 3-2-1 vei fi rederecționat spre blogul nou

marți, 7 aprilie 2009

7 aprilie 2009 ora 10:00


Sursa Imagine unimedia.md


Si vom fi multi
Si vom fi puterea
Si ei vor tremura de frica noastra
Si se vor ascunde in casa lor
Dar sa nu ne-imipnga Domnul sa ridicam o arma
Or o piatra
Sa fim noi clami, sa fim noi regii
Si oricare acel ce zice sa iesim la arme
Sa taca
Caci adevarul e al nostru si nu prin arme castigam
Acesta este apelul meu pentru 7 aprilie 2009, sa nu indraznesti sa treci la violenta, nu de asta are nevoie poprul meu acum. Noi vom alung asufletele moarte inapoi dar pasnic.

Noi suntem Albastru, Noi suntem Galben, Noi suntem Rosu.

4 comentarii:

  1. cind am citit, mi-a venit in gind sa mai adaog la urma - Noi suntem MOLDOVA fara comunisti

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne pasa si noua, romanilor, eu asa cred. Sunt frumosi tinerii pe care ii vedem iesiti in strada cu steaguri romanesti. Va inteleg nevoia de aer si de libertate, va admir pentru curaj si va tin pumnii! Si cred ca si prietenii mei la fel. Imi amintesc revolutia din '89, din copilaria mea, cand si noi, copiii, simteam fiorul eliberarii si rupeam pozele cu ceausescu din manuale sau le desenam mustati :)

    RăspundețiȘtergere
  3. hmmmmmmmm hamal de asa romini ..care stiu numai sa sustina violenta....copii, stati acasa si nu face-ti tara de rusine.Mi-e rusine ca fac parte si eu din tineret......ce fel de greva??? unde arunca cu pietre copii de 12-15 ani????ei nici nu au participat la alegeri ...daca-i normal asta nici nu am ce comenta?????toti betivii au iesit...unde-i intelectualitatea?????apoi nu va ginditi la pagube materiale , in loc sa se faca investitii ...acesti bani vor fi alocati p/u reparatii????Daca si au fost facute incalcari unde-s dovezile....imi vine sa rid .....Eu stiu ca sunteti vinovati , dar nu am dovezi ....oare poti asa sa acuzi pe cineva??? pai orsice prost poate sa spuna ce vrea...cuvintele fara dovezi nu au valoare....

    RăspundețiȘtergere

text © Nicolae Apostu