m-am mutat

pentru că acei de la google sunt nerușinați și mi-ai blocat blogul pentru mai mult de o săptămână eu m-am mutat de aici

în 3-2-1 vei fi rederecționat spre blogul nou

vineri, 3 octombrie 2008

Etapa, in creer


Toamnă mama ei să fie!
O perioadă în care bolile psihice se acutizează. Întrebați orice psihiatru și el are sa vă confirme ca număul sinucilderilor crește în această perioadă.
Un stil bizar al celor care o fac de a număra bobocii?
Nu m-am considerat niciodata extrem de normal, dar nici la psihiatrie nu m-a dus soarta nicicând(sper nici sa nu ma ducă).
Oarecum însă simt simptomele toamnei, e greu să le exprim dar, e un sentiment aparte de confuzie care dacă nu e compensat cu suficientă activitate poate duce la acțiuni nesănătoase, nechibzuite. Posibil trebuia sa merg la conferința aia in Slovacia, sau am nevoie de un repaus pentru creer doar, oarecum sunt confuz când rămân singur cu mine. Așa impresie că gîndurile se poticnesc, se împiedică unul de altul si se duc dea berbeleacul prin spațiile goale dintre neuroni. Imaginație in două cu aberații, idei care nu și-ar gasi locul in caz normal. Mmmmm, toți adorm ușor noaptea? Pentru că eu nu...
Apropo voi lipsi săptamîna viitoare, păna duminică, o săptămînă cu soare!

over and out.

2 comentarii:

  1. hmmm ... as numi etapa data ...depresie tomnatica ... uneori ma viziteaza si pe mine .. dar nu tine mult ... o zi doua maxim ... dar cred ca e nevoie si de astfel de momente caci dupa ele vin zilele cu soare :) si parca par si mai dulci :)

    RăspundețiȘtergere

text © Nicolae Apostu